Kontakt os
Anita Eckardt indtræder i DLG’s bestyrelse
Om DLG / Presse / Nyheder
2. november 2023

Anita Eckardt indtræder i DLG’s bestyrelse

DLG’s repræsentantskab har valgt Anita Eckardt som nyt eksternt medlem af DLG’s bestyrelse. Hun overtager posten efter Marianne Rørslev Bock.

Til daglig er Anita Eckardt en del af den øverste ledelse i koncernen Implenia, som er Schweiz’ største entreprenørvirksomhed, der udvikler, bygger og servicerer byggeri og infrastruktur i Europa. Her har hun ansvaret for en portefølje af datterselskaber samt for Global Innovation & Sustainability. 

”Innovation og bæredygtighed er afgørende for både byggebranchen, for energiforsyning og for landbruget.  Anita har foruden topledererfaring bred erfaring med forretningsudvikling, og den indsigt kan vi få glæde af. Samtidig har Anita gennem sin karriere tilegnet sig betydelig viden om byggeri og energi, som er vigtige forretningsområder for os. Jeg ser meget frem til samarbejdet med hende i bestyrelsen,” siger bestyrelsesformand Niels Dengsø Jensen. 

Anita Eckardt er opvokset i Nordjylland, men har siden hun fik sin kandidatgrad i International Business Administration fra Munich Business School haft et internationalt fokus. Tidligere har hun arbejdet i Danmark og udlandet for kendte danske virksomheder som Grundfos og Bang & Olufsen samt den franske koncern Saint Gobain. Hun er desuden medlem af bestyrelsen i schweiziske CKW.