MATIF Møllehvede
22. marts 2017 18:29
september 2017 termin
167,75€
-1,03%
MATIF Raps
22. marts 2017 18:29
august 2017 termin
370,50€
0,27%
CBOT Sojaskrå
23. marts 2017 5:00
juli 2017 termin
326,90$
0,00%
CBOT Sojabønner
23. marts 2017 4:50
juli 2017 termin
1008,75$
-0,15%
Kontakt os
Tjenester

Cookie-politik

Her kan du læse vores cookie politik.
1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

DLG A.m.b.a.
Vesterbrogade 4A
1620 København V

CVR-nr.: 24 24 69 30
Telefon: 3368 3000
Email: information@dlg.dk

2. Cookies
Deklaration af brug af cookies på dlg.dk og websites for datterselskaber og associerede selskaber. 

Formål med brug af cookies på websitet  Intern/1.parts cookies
Ekstern/3.parts cookies
Teknisk funktionalitet
 Ja  Ja
Trafikmåling   Nej  Ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o. lign.)
 Nej  Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering   Nej
 Nej

Dette og andre DLG-websites anvender cookies i henhold til de formål, der er udspecificeret i skemaet herover. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Dog benyttes en logincookie, der gemmer dit brugernavn og adgangskode, så du er logget ind næste gang du besøger dlg.dk. Hvis du ikke ønsker dette, kan du bare logge ud inden du forlader dlg.dk.

Cookies brugt på DLG-websites:
Google Analytics (trafikmåling)
DLG-websites anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.1 Opbevaring af cookies
Cookies sletter sig selv efter ca. 23 dage, men de fornyes efter hvert besøg. Dette gælder dog ikke den cookie, der gemmes i vores system, der benyttes ved login. Denne gemmes permanent i din browser indtil den bliver slettet manuelt af dig.

2.2 Sletning af cookies
Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Blokering af cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på DLG-websites

Cookies på DLG-websites bruges til flere ting. De bruges til at gemme brugerens loginoplysninger, det vil sige brugernavn og adgangskode. De anvendes også til at føre statistik over antallet af brugere.

2.5 Trafikmåling
For at kunne måle trafikken på DLG-websites benyttes der cookies fra Google Analytics (se ovenfor).

3. Brug af personoplysninger
DLG, datterselskaber og associerede selskaber videregiver aldrig personoplysninger til en tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn om det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles bl.a. oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og telefonnummer. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af DLG-websites. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter og ydelser.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. DLG lagrer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre en forsvarlig håndtering af vores brugeroplysninger, under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i DLG's, datterselskabers eller associerede selskabers behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre de gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på det pågældende website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ifølge loven ret til at kræve disse korrigeret, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data om dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

Læs mere om DLG's persondatapolitik