Kontakt os
Den rigtige klargøring af farestalden
Foder / Gris / Rengøring og desinfektion

Klargør farestalden med faste vaske- og desinfektionsrutiner

Formålet med at vaske, desinficere og udtørring er at skabe optimale forhold for grisene. Man kan sige, at stalden skal nulstilles for at sænke smittetrykket i stalden. På den måde får grisene optimale vækstbetingelser.
DLG kommer gerne på et besøg, hvor vi laver en staldgennemgang, hvor vi taler om de løsninger, som kan bruges i jeres produktion. På baggrund af dette besøg kommer vi med en Rengørings-og Desinfektionsplan, så hygiejnen kommer i top.

;

Følgende punkter gennemgås:

  • Vi laver en vaskeplan, der er skræddersyet til jeres stalde. Her vil der stå, hvordan I skal bruge vores produkter og hvilken dosering I skal køre med, altså forbrug i hvert staldafsnit.
     
  • Vandrensning: Desuden tjekker vi om drikkevandet er rent. Hvis I har udfordringer, kommer vi med en løsning, så vandkvaliteten kommer i top.

  • Udtørring af stalden: Her laver vi også en plan, så stalden er helt tør, inden der kommer nye grise i stalden.

Husk at alt desinfektion der bliver brugt i Danmark, skal være godkendt af Fødevarestyrelsen.

Skal vi snakke Rengøring og Desinfektion?

For rådgivning, kontrakttegning og tilbud – kontakt din DLG-salgskonsulent
eller Find produkterne i DLG's webshop.

80-15-5

 

Sæbeprodukt


Kenosan
Kenosan er en sæbe med en kraftig opløsningseffekt af fedt - protein og biofilm.  Dosering kun 1-1½ %. Sæben skummer særdeles effektivt, hvilket indebærer, at den fordeles optimalt. Dette giver på inventar og vægge et godt resultat (især plastinventar). Indvirkningstid fra 10 minutter til 60 minutter inden den skylles af med moderat tryk. Kan anbefales i alle staldtyper.

 

Desinfektionsprodukter

Virocid
Virocid er et meget bredspektret desinfektionsmiddel med dokumenteret effekt på bakterier – virus – sporer og svampe (meget bred dokumentation forefindes). Virocid er meget økonomisk i brug på grund af den lave dosering og koncentrerede formulering. Anvendes til fladedesinfektion, dyppedesinfektion, varme- og koldtågedesinfektion. Skummer ved brug, som synliggør behandlede områder.


KenoCox

Desinfektionsmiddel specielt udviklet til bekæmpelse af coccidier) samt god effekt på baktier og vira. Efter endt rengøring bruges en almindelig desinfektion (Virocid eller Kickstart) og efterfølg Kenocox. Dokumenteret effekt.

Unik tørdesinfektion

 

Stalosan F
Med Stalosan F bygges den meget afgørende biocide effekt oven på den udtørrende og rengørende effekt. Her opnås en direkte elimination af bakterier og andre mikroorganismer i liggeområder uafhængigt af fugtniveauet. Denne egenskab skaber et meget stabilt og lavt niveau af sygdomsfremkaldende mikroorganismer under alle forhold.

Stroelse_stalosan_660x

 

Du er velkommen til at købe dine varer, når behovet opstår. 
Men vil du være sikker på, at du har det helt rigtige på lager, når du har brug for det? Så kan det være, vi skal have en snak om Rengørings- og desinfektionsmidler på kontrakter.

For rådgivning, kontrakttegning og tilbud –kontakt din DLG-salgskonsulent


;

Kontakt kundecenter
Gris