Kontakt os
DLG sender alle medarbejdere på førstehjælpskursus
Om DLG / Presse / Nyheder
12. november 2023

DLG sender alle medarbejdere på førstehjælpskursus

Over de næste tre år uddanner DLG samtlige medarbejdere i Danmark i livreddende førstehjælp. Uddannelsen bliver obligatorisk, så medarbejderne er i stand til at håndtere akutte situationer som sygdom, tilskadekomst og brand – både på arbejdspladsen, i privaten og i det offentlige rum.

Det skal være trygt at gå på arbejde i DLG, og vi skal gøre, hvad vi kan for at hjælpe hinanden, hvis uheldet er ude. Derfor skal alle DLG’s 1.500 medarbejdere i Danmark uddannes i at håndtere akut sygdom, tilskadekomst og brand, uanset hvor eller hvornår hændelsen sker.

Koncerndirektør for People & Culture i DLG, Hanne Blume, siger:

”Som virksomhed har vi et ansvar for, at folk kommer hjem i samme forfatning, som da de tog afsted. Når vi gør uddannelse i førstehjælp obligatorisk, skyldes det, at vi ønsker at klæde alle medarbejdere på til at kunne håndtere en ulykke på arbejdspladsen, i privaten eller i det offentlige rum.”

Uddannelserne vil blive afholdt løbende i hele landet på DLG’s lokationer over de næste tre år. Planen er også at uddannelse i førstehjælp løbende skal inkludere nye medarbejdere i koncernen.

”Alle kan komme ud for en episode, hvor førstehjælp er helt afgørende for den forulykkedes videre forløb. Jo flere der kan yde den nødvendige hjælp, desto større er chancen for et bedre udfald. I DLG mener vi, at evnen til at yde førstehjælp er et samfundsansvar, og det vil vi gerne bidrage til at understøtte,” siger Hanne Blume.

Det første kursus er blevet afholdt på DLG’s hovedkvarter, og der vil være tre yderligere kurser i Fredericia, Skærbæk og Aars inden for den næste måned.