Kontakt os
Landbrug

Mød os på NutriFair, Aksen og Taulov d. 17. eller 18. maj 2022

DLG-koncernen deltager igen på NutriFair med én stor samlet stand (A-1000), hvor du kan blive klogere på både foderløsninger, Vilofoss’ vitaminer og mineraler samt det brede sortiment af vores FarmPack-produkter.

Du har også muligheden for at besøge os på vores nye hjemmebane på DLG’s domicil i Fredericia og vores logistikterminal i Taulov. Vi inviter til brunch på kontoret, ’Aksen’, på adressen Ballesvej 2 i Fredericia og til en pølse og et glas øl sidst på dagen på lageret i Taulov.

Vi glæder os til en masse gode snakke og muligheden for at fortælle om en række nye og eksisterende løsninger og produkter til landbruget. Og forhåbentlig har du også lyst til at besøge os på vores nye kontor og logistikterminal. 

NutriFair

 

NutriFair - Stand A-1000

Vi glæder os til at vi forhåbentlig får mulighed for en masse gode snakke og at vi kan fortælle om en række nye og eksisterende løsninger og produkter til landbruget.

Gris

Som griseproducent begynder tiden for alvor at nærme sig for udfasning af medicinsk zink – og selvfølgelig er DLG og Vilofoss klar. Vi har i mange år arbejdet på at ramme de optimale foderløsninger, og resultatet ses allerede hos vores kunder rundt i landet.

Læs mere om hvad du kan glæde dig til inden for gris?

 

Kvæg

Med foråret godt i gang, og sommeren lige om hjørnet, er vi bl.a. klar til en snak om løsninger til at få besætningen godt igennem sommervarmen - og højaktuelt bliver snakken om gode og nemme løsninger til at bevare de vigtige græsproteiner.

Læs mere om hvad du kan glæde dig til inden for kvæg?


Praktisk information

NutriFair finder sted den 17.-18. maj 2022 i MESSE C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.
Mød DLG på stand A-1000.

Det er gratis for fagfolk i branchen at deltage på Nutrifair, så husk at registrere dig online forud for messen her

Hold dig orienteret omkring messen her

Aksen

 

Mød os på Aksen

"Aksen" er navnet på DLG’s kontor i Fredericia. Her er der samlet en masse centrale funktioner i organisationen – og med solceller og græs på taget, intelligent belysning, el-ladestandere på parkeringspladsen og højt til loftet er der plads til at tænke store tanker.

Kom forbi og se en moderne andelsvirksomhed med danske rødder og international styrke. 

Der vil være rundvisning og brunch kl. 8.00 eller 9.00 begge dage og du kan tilmelde dig her.

Der er begrænset antal pladser, så det er efter princippet "først til mølle". Sidste frist for tilmelding er den 12/5.

Adresse
DLG,
Aksen,
Ballesvej 2,
7000 Fredericia

Taulov

 

Mød os på Taulov

Vores terminal i Taulov har været i fuld drift siden efteråret i 2020 og omkring 2.400 varenumre er samlet på det 28.000 kvadratmeter store lager. Med denne opsætning har vi optimeret logistikken og kundeoplevelsen, når 80 lastbiler dagligt er med til at sikre, at du får dine palleordrer leveret til tiden.

Besøg Taulov og se de imponerende faciliteter, hvorfra en stor del af vores varer bliver kørt ud.

Der vil være rundvisning kl. 15.00, 16.00 og 17.00, hvorefter vi serverer en pølse og et glas øl. Tilmelding er ikke påkrævet.

Adresse
DLG Taulov,
Baronessens Kvarter 4, Taulov
7000 Fredericia