Kontakt os
International viden tilpasset danske forhold.
Foder / Fjerkræ

Fjerkræfoder

DLG tager udgangspunkt i dine behov som fjerkræproducent, når vi udvikler fjerkræfoder. Vi arbejder hele tiden på at udvikle innovative foderløsninger til alle typer fjerkræ.

DLG har via et meget bredt internationalt samarbejde adgang til den nyeste viden om både råvarernes næringsindhold og dyrenes behov. For at få den nye viden tilpasset de danske forhold og produktionsformer, udvikler vi løbende fjerkræfoder i samarbejde med vores kunder – både i form af afprøvninger på farmniveau og gennem værdifulde diskussioner i ERFA-grupper. Vi har derfor et omfattende sortiment af fjerkræfoder tilpasset danske forhold og tilpasset den fremtidige produktion, hvor krav om kvalitet, produktivitet, dyrevelfærd, forsyningssikkerhed, miljø og fødevaresikkerhed er afgørende. Baseret på vores viden tilbyder vi foderberegninger, produktionsrådgivning og vejledning i produktionssammensætning i forbindelse med fjerkræfoder. Vi arbejder hele tiden på, at du opnår den mest optimale produktivitet til den bedst mulige pris. Udover vores fjerkræfoder af høj kvalitet tilbyder vi også en bred vifte af special- og supplementsprodukter til din fjerkræproduktion.


Læs mere om vores økologiske fjerkræfoder, og hvilke fysiske former det kan fås på her.

Brune æg fra fjerkræ

Vidste du…,
at Danmark har en årlig produktion på ca. 102 millioner slagtekyllinger og ca. 58 millioner kg æg, som produceres af ca. 3,7 millioner æglæggende høns?

Det særlige kendetegn ved den danske slagtekyllinge- og ægproduktion er salmonellaniveauet, som næsten er lig nul. Det er opnået ved en ”Brancheaftale”: Regelsæt for ”God produktionspraksis for fremstilling og transport af fjerkræfoder”, som inkluderer forebyggelse og kontrol gennem hele produktionskæden fra rugeriet, via fjerkræproducenten, foder og til slagteriet. Derudover er Danmark et af de lande i verden, der har det laveste forbrug af antibiotika.

Læs mere om
  

Tørvitaminer til fjerkræ

Flydende vitaminer til fjerkræ

Mineralsten til fjerkræ