Kontakt os
Foder / Kvæg

Foder og produktløsninger til kvæg

DLG's kvæggruppe tager altid udgangspunkt i dyrenes behov og tilbyder innovative kvægfoderløsninger og produkter til kvæg til den bedste pris.

Vi har et omfattende kvægprogram og tilbyder de bedste løsninger til dit kvægbrug med fokus på, at fodringer, ydelser, staldindretning og problemstillinger altid er forskellige fra kvægbesætning til kvægbesætning. Vi hjælper dig med dine udfordringer i kvægbesætningen på den bedst mulige måde. Det gør vi ved at optimere i forhold til blandinger af kvægfoder, mineraler, mælkepulver, plastik, yverdyp, ensileringsmidler mv.

Da DLG er et landmandsejet selskab, er det naturligt, at vi har tæt kontakt med vores kunder og et nært kendskab til vores kunders udfordringer i kvægbesætningen. Gennem viden om kvægfoderets effekt, omkostninger, potentialer samt en kritisk vurdering af vores leverandører, tilbyder vi værdiskabende løsninger af kvægfoder til alle typer af kvægbesætninger.

 

Forskning & Udvikling - kvæg

Vi arbejder konstant med at generere og videreformidle den nyeste viden til dit kvægbrug. DLG deltager i en række Forskning & Udviklingsprojekter inden for kvægernæring. Vi tager udgangspunkt i vores brede netværk i Nordeuropa og er i tæt samarbejde med leverandører og universiteter.

 

Vitaminer og Mineraler til kvæg

Vi arbejder også meget tæt sammen med Vilofoss, der sikrer den absolut nyeste viden inden for Vitaminer og Mineraler. Dermed sikrer vi optimal overensstemmelse mellem kraftfoderblandinger og suppleringsmineraler, og ingen kvægbesætninger bliver overdoseret eller kommer til at betale for en mineraltilsætning to gange.

 

Stærk kvægpartner i veterinærmedicin 

DLG Vet er en landsdækkende distributør af medicin og vacciner til produktionsdyr. Læs mere på DLG Vet hjemmeside.


Grovfoder og ensilering

Grovfoder er en væsentlig del af kvægets foderration, og vores løsninger bliver optimale, når de tilpasses den aktuelle grovfoderkvalitet. Vi har en samarbejdsaftale med Eurofins Agro, så du kan nemt bestille dine grovfoderanalyser via DLG. Læs mere om Grovfoder og Ensilering.

 

Kvægrådgivning - vi hjælper med at optimere din kvægbesætning

Kontakt os og få råd og vejledning om kvægfoderløsninger og kvægprodukter, så vi kan hjælpe med at optimere din kvægbesætning.

Vores tilgang er ikke nødvendigvis at producere det billigste kvægkraftfoder, men derimod altid at fokusere på at optimere dit samlede dækningsbidrag og vælge de kvægkraftfoderblandinger, som giver dig mest værdi for pengene. Hele DLG’s produktion af kvægfoderløsninger er bygget op om et stærkt kvalitets- og kontrolsystem, der sikrer høj kvalitet. Det giver os et detaljeret kendskab til råvarerne, der optimeres ind i kvægrecepterne og derved sikrer kvaliteten af kvægfoderet på fabrikkerne.

Find din kvægkonsulent Kontakt kundecenter
Tilmeld nyhedsbreve og sms
Se på kundeportalen
Kvægprodukter på kundeportalen