Kontakt os
Om DLG / Karriere / Elev & lærling

Kickstart din karriere som elev eller lærling i DLG-koncernen

Vil du kickstarte din karriere i en stor international koncern, hvor der er højt til loftet og langt til begrænsningerne? Så er vi klar til at give dig læring, ansvar og masser af spændende muligheder.

Vi søger vi elever og lærlinge til vores hovedsæde, centrallager, butikker og fabrikker, der er placeret rundt i hele landet. 

 

Vi søger elever med opstart til 1. september 2024

 

En individuel uddannelsesplan med fokus på din læring og udvikling

Din udvikling styres af en uddannelsesplan med klare læringsmål for hele elevuddannelsen. Du får din egen oplæringsansvarlig, som følger dig igennem hele forløbet.

  • Du får en alsidig hverdag med varierende opgaver
  • Du bliver inddraget i store dele af forretningsgange og opgaver i afdelingen
  • Du bliver en del af et fælles elevhold, der kommer med forskellige baggrunde
  • Du kan blive omfattet af DLG's personaleforening, hvor du på tværs af organisationen har mulighed for at skabe gode sociale relationer
  • Du kommer i løbet af dit elevforløb på virksomhedsbesøg, hvor du besøger nogen af vores andre DLG-lokationer

Engageret, nysgerrig og en masse gåpåmod

I din tid som elev eller lærling vil vi investere i dig og dit uddannelsesforløb. Det er derfor det vigtigt for os, at du som person er engageret, positiv og har en masse gåpåmod. Du er nysgerrig og brænder for at lære og udvikle dig fagligt og personligt undervejs i dit uddannelsesforløb, hvor du både vil varetage selvstændige opgaver, men også opgaver, hvor du vil arbejde tæt sammen med kollegaer.

 

Kontakt og ansøgning

Er du interesseret i at blive elev eller lærling hos os? Hold øje med vores hjemmeside, Facebook eller Instagram, hvor vi løbende slår vores stillinger op. Alternativt kan du oprette en jobagent, så får du direkte besked, når vi slår stillinger op, der er relevante for dig. Har du spørgsmål? Kontakt HR på rekruttering@dlg.dk. 

 

Uddannelsesretninger

Salgsassistentelev hos Land & Fritid
Du vil som elev i Land & Fritid allerede tidligt i dit forløb opleve, at du er en vigtig del af teamet, der hver dag skal drive butikken med stort fokus på at yde den bedste kundeservice. Du kommer hurtigt ud på gulvet, hvor du skal lære at rådgive og sælge. Det vil ske i tæt samarbejde og med grundig oplæring fra dine kollegaer. I løbet af dit elevforløb vil du få ansvaret for et eller flere produktområder, samt opnå kendskab til hele vores sortiment på tværs af områder. Når du har afsluttet din elevuddannelse hos Land & Fritid, er du klædt godt på til et job, hvor du skal betjene kunder med fokus på kundeservice, rådgivning, salg samt indrette butiksudstillinger.

Handelselev med speciale i salg 
Som handelselev med speciale i salg, tilknyttes du en af vores salgsafdelinger. Du vil i løbet af din elevuddannelse stifte bekendtskab med et stort område indenfor salg. Særligt vil du arbejde med at behandle ordre og aftaler, kalkulation og beregning af omkostninger, markedsføring, gennemføre salg og kundeservice, opnå produktkendskab samt udvikle og opretholde kunderelationer. Du vil få selvstændige og varierende opgaver i takt med din faglige og personlige udvikling.

Handelselev med speciale i salg (kundeservice) 
Som handelselev med speciale i salg (kundeservice), vil du få en bred snitflade i store dele af organisationen. Din base vil være i vores landsdækkende kundecenter, hvor du i perioder vil være tilknyttet vores salgsafdelingen. 

Du kan se frem til en hverdag med varierede opgaver, hvor nogle af dine primære arbejdsopgaver vil bestå af behandling af ordre og aftaler, forberedelse og gennemførelse af personlig kundeservice samt indtaste ordrer i SAP. Du vil få selvstændige og varierende opgaver i takt med din faglige og personlige udvikling.

Procesoperatørelev
Som procesoperatørlærling bliver du oplært i at styre, planlægge og overvåge processer på fabrikken, så du bidrager til, at vores produkter fremstilles korrekt, og uden spild af ressourcer. Opgaverne kan variere alt efter hvilken type fabrik du ansættes på, men kan f.eks. bestå af råvarehåndtering, og kvalitetskontrol heraf, inden varerne skal videre til endelig kvalitetsvurdering på vores laboratorier. Du er med til at producere vores produkter og stå for varemodtagelse og udlevering, gennem vores fuldautomatiske produktionsanlæg. Du styrer den fysiske aflæsning og sørger for, varerne kommer i den korrekte silo. Du vil også hjælpe med øvrige ad hoc-opgaver rundt omkring på fabrikken, hvilket kan være opgaver på siloerne, og generel drift af anlægget.
Logistikelev
Som logistikelev bliver du en del af vores planlægningsafdeling, der består af 16 engagerede og dygtige kollegaer, der dagligt håndterer opgaver vedr. logistik, transport og planlægning. Vi har 11 fabrikker i Danmark, som vi planlægger produktion for og håndterer transportplanlægningen for ca. 350 biler med landsdækkende levering af bulk-, foder- og sækkevarer fordelt på suge-/blæsebil, kran og tipbiler.

Dit fokus i uddannelsesforløbet som logistikelev bliver produktions- og tankvognsplanlægning, som du vil få en grundig oplæring i. Derudover vil du opnå en bred indsigt hele vejen rundt om vores Supply Chain setup og vil bl.a. få kendskab til ladvogns- og varetursplanlægning. Du vil løse mange af dine opgaver i vores ERP-system SAP, som du kommer til at kende godt, og du vil også berøre opgaver vedrørende udtræk af data i forbindelse med KPI'er på planlægning. Som logistikelev får du en afvekslende stilling i et uformelt arbejdsmiljø med højt tempo, og hvor din arbejdsindsats har stor betydning for en værdiskabende leverance ud til vores kunder.
Lager- og terminallærling
Som lærling på vores nye og moderne centrallager i Taulov får du en varierende hverdag med en masse spændende opgaver. Du bliver introduceret for vores store varesortiment, og kommer til at arbejde med alt fra varemodtagelse og aflæsning af lastbiler, til kontrol og klargøring af varer til landsdækkende levering hos vores kunder. Herudover gør du også varer klar til forsendelse gennem plukning og sampakning. Du er desuden med til at genopfylde lageret, og bliver gennem dine arbejdsopgaver en ihærdig truckfører. Du introduceres til vores to IT-systemer SAP og EWM, og bliver stærk bruger heri.

Du kan se frem til at samarbejde med 25 kollegaer på vores centrallager, og du bliver en del af en arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø og en høj grad af frihed under ansvar. Derudover kommer du til at arbejde med de nyeste teknologier og IT-systemer indenfor lager og logistik. 
Godschauffør
Som godschaufførlærling i DLG får du mere end 100 chaufførkollegaer, der arbejder med landsdækkende levering af bulk-, foder- og sækkevarer fordelt på lad-, tank- og varetursbiler ud til kunder. Sammen med dine kollegaer i resten af DLG vil du være med til at sikre den bedst mulige kundeoplevelse for vores kunder.

Du vil starte med en hverdag, hvor du følger kollegaer på vores centrallager i Taulov samt vores chauffører, hvor du kommer med på turer ud til kunder. Når du selv har erhvervet det store kørekort, og du er klædt godt på til selvstændigt at få dine egne ture, vil du opleve en hverdag, der er præget af fokus på kundeservice, godt fællesskab med kollegaer og en høj grad frihed for at få løst dine leverancer på bedst mulig måde. 
Administrationselev (kundeservice)
Som kontorelev med speciale i administration (kundeservice) i vores landsdækkende kundecenter, vil du have en bred snitflade til andre interne funktioner i organisationen herunder særligt salg, planlægning og logistik.

Som kontorelev kan du se frem til en alsidig hverdag med en bred vifte af opgaver. Dine primære opgaver vil være at servicere vores kunder ved at tage imod kundeopkald og indtaste ordrer i SAP. Du skal sikre, at ordrer er behandlet og fulgt til dørs. Du vil få selvstændige og varierende opgaver i takt med din faglige og personlige udvikling. Det vil omfatte reklamationshåndtering, prissætning, opfølgning vedr. ordrer og kontrakter.
Shippingelev
Vil du sidde i kerneforretningen hos en af Danmarks største virksomheder - og vil du være med til at flytte halvdelen af Danmarks kornproduktion fra A til B? Så kan det være, at vores elevuddannelse med speciale spedition & shipping til vores trading afdeling er noget for dig. Som en del af trading vil du have en bred snitflade til både interne og eksterne funktioner, herunder særligt planlægning, logistik, chartering og vores engros kunder.

Som elev i trading kan du se frem til alsidig hverdag med varierende opgaver. Dit primære fokus vil være håndtering og opfølgning på kontrakter, sikre rettidig forsyning til kunder og fabrikker, koordinering af skibs- og lastbilsankomster og overblik over interne og eksterne lagre. Du vil få selvstændige og varierende opgaver i takt med din faglige og personlige udvikling.
Økonomielev
Vil du være en del af en professionel økonomiafdeling, og har du en hands-on tilgang til økonomifaget, hvor teori og praksis kombineres?
Som økonomielev i Group Finans bliver du en integreret del af en afdeling på i alt ca. 65 medarbejdere, som beskæftiger sig bredt med opgaver inden for kreditor, debitor og finans på tværs af hele koncernen.

Dit forløb vil strække sig over to spændende og udfordrende år, hvor du kommer på turnus og får en bred indsigt i økonomifunktionens arbejdsområder. Du får konkrete opgaver samt hands-on på mange opgaver inden for økonomistyring, debitor- og kreditorbogholderi samt regnskaber. Du bliver en vigtig medarbejder i hver enkelt afdeling, hvor du både fagligt og personlig vil udvikle dig til fremtiden. Der vil i hver afdeling stå en uddannelsesansvarlig klar til at hjælpe dig.

Datatekniker
Som datatekniker-elev i DLG kommer du til at arbejde med mange spændende opgaver og være med til at bygge og vedligeholde robuste løsninger til vores forretning.

Du vil blive oplært i alt fra support af IT-brugere til idriftsættelse af nye netværk og serverløsninger, herunder installation, konfiguration og fejlfinding af netværksenheder til arbejdet med de nyeste cloud-teknologier.

Du skal være interesseret i IT-anvendelse i en moderne virksomhed hvor vi til stadighed udbygger vores digitale løsninger sammen med kolleger i ind- og udland. Vi forventer at du har gå-på mod og ikke er bange for at tage fat.

Vi lover til gengæld at du bliver del af et dygtigt team hvor vi vil gøre alt for at du kommer til at trives fagligt og socialt.

Vores fælles mål er at du bliver én af de skarpeste data teknikere i Danmark.
Opret en jobagent