Kontakt os
Om DLG / Karriere / Høstmedhjælper

Sommerjob | Høstmedhjælper

Høsten er årets højdepunkt og i fællesskab får vi høsten i hus. Faktisk ansætter vi hvert år omkring 200 høstmedhjælpere rundt i hele Danmark fra ca. 15 juli til 31. august - afhængigt af hvordan høsten falder i år.

Vi har brug for din hjælp – del stillingsopslaget med dine venner og I kan dele oplevelsen og sommeren sammen

 

Du bliver en vigtig del af den globale fødekæde 

HøstmedhjælperHvert år sender vi millioner af tons korn og afgrøder ud af de danske havne. Som høstmedhjælper bliver du en vigtig del af den globale fødekæde og bidrager derigennem til at sætte fødevarer på spiseborde, ikke bare i Danmark, men verden over. Dét, vi dyrker lokalt i Danmark, gavner i den grad globalt. 

Som høstmedhjælper bliver du ansat til at varetage arbejde på ét af vores kornlaboratorier, ved brovægten eller på ét af vores lagre. 

 

På kornlaboratorierne

Din primære opgave er behandling af kornprøver til afregning af kunder for kornlevering og dine opgaver er derfor afvekslende. Derfor er det vigtigt, at du trives i en dynamisk hverdag.

Se mere om jobbet på laboratoriet

 

  Ved brovægten

Ved brovægten håndterer du ind- og udvejninger og kan derfor se frem til en afvekslende dag med masser af kundekontakt.

Se mere om jobbet ved brovægten

Kornlager og gummiged

På kornlageret

På kornlageret kører du bl.a. gummiged og kommer i kontakt med mange forskellige mennesker – både kolleger og kunder, og derfor er det vigtigt, at du har kørekort og er servicemindet.

Se mere om jobbet på kornlageret

 

Tag dine venner med på job

Del stillingsopslaget med en ven – så kan I dele sommeren sammen.