Kontakt os
Crop skal fremme og formidle sikker nabohandel
Foder / Risk Management / Crop-app

App hjælper dig til lettere nabohandel og booking af transport

I Crop-appen kan du oprette salgs- og købsannoncer, som bliver vist på et kort i appen. Det giver et overblik over udbud og efterspørgsel på nabohandel og gør det let at kontakte hinanden.

Det er også muligt at kontakte andre landmænd via en chatfunktion, hvor du kan afklare kvalitet og dokumentere aftalens betingelser, så I begge er enige om, hvad der blev aftalt, når leveringen finder sted. 

Ved leveringen har både sælger og køber mulighed for at registrere den indvejede mængde og kvalitet og får dermed en vejeseddel, der kan knyttes til aftalen. Der eksisterer også en abonnementsløsning, hvor du kan booke transport, så DLG står for at levere. 

Du kan downloade appen her hvis du har en iPhone eller her hvis du har en Android-telefon

 

Landmand om Crop: "Det er nemt at finde nogle at handle med i app'en. Før kunne det være lidt svært at finde andre landmænd, men nu kan jeg finde flere, som er interesseret i at handle."

Landmand om Crop: 'Det er nemt at finde nogle at handle med i app'en. Før kunne det være lidt svært at finde andre landmænd, men nu kan jeg finde flere, som er interesseret i at handle.' Læs artiklen om landmanden Hans Jørgen Stougaard her.

Læs artiklen om Landmanden Hans Jørgen Stougaard her.

 

DLG har købt 80% af appen Crop, der skal fremme og formidle sikker nabohandel blandt landmænd. 
Omfanget af nabohandel er skønnet til 550.000 tons i Danmark og forventes at stige de kommende år, og traditionel rensalg er derfor under pres af nabohandel. DLG vicekoncerndirektør Mogens Frederiksen siger:

”Vi vil gerne være med til at skabe værdi for vores ejere, så vi har købt appen Crop for at fremme og formidle sikker nabohandel. Samarbejdet med appudviklerne Shape har ført til en brugerorienteret løsning, der fremover hurtigt kan skaleres til flere produkter og flere lande. Appen er således med til at afhjælpe landmandens udfordringer med traditionel nabohandel.” 

”Vi bidrager til en mere sikker handel og et mere sikkert aftalegrundlag. Brugerne står selv for prissætning i appen, mens DLG fx kan hjælpe med tillægsydelser som transport af kornet og evt. prøvetagning.”

Appudviklerne Shape fortsætter med en ejerandel på de resterende 20%. Shape har udviklet og driver Crop og er velkendte samarbejdspartnere af DLG, da de også har udviklet DLG Appen med funktioner fra DLG Kundeportal.