Kontakt os
En vitaminpille til Danmarks husdyr
Om DLG / Forretningen / Premix & Nutrition

Premix & Nutrition

DLG’s vitamin- og mineral brand Vilofoss er blandt de største og mest avancerede producenter af vitaminer og mineraler i Europa.

DLG har gennem en årrække opbygget betydelig know-how inden for vitaminer og mineraler til brug i husdyrfoder. En fokuseret indsats er med til at skabe gode resultater på tværs af selskaber og landegrænser. 

Vitaminer og mineraler udgør en mindre del af DLG's samlede omsætning, men til gengæld bidrager de med en større del til indtjeningen. Vilofoss producerer vitaminer og mineraler på fabrikkerne i Tyskland, Frankrig, Sverige, Rusland og Kina.

De seneste større investeringer er foretaget i Kina, hvor vi sammen med selskabet PUAI Feed har opført nye foderfabrikker af europæisk standard og i Frankrig, hvor en ny fabrik siden slutningen af 2017 har produceret kvægmineraler.

Læs mere på www.vilofoss.com 

Premix & Nutrition

Vilofoss Danmark - Hovedkontor
Ballesvej 2
7000 Fredericia
+45 33685600
info-dk@vilofoss.com
Vilofoss

Vilofoss producerer premix og mineralblandinger, der kan indgå i foder til svin, kvæg, fjerkræ, får, heste og mink. DLG har 100% ejerskab over Vilofoss. Vilofoss' produkter kan både indgå i fabriksfremstillet foder og i foder, der fremstilles på den enkelte gård. Med Vilofoss´produkter er det muligt fuldstændigt at skræddersy foderet, så det dækker dyrets behov for bl.a. vitaminer, mineraler og aminosyrer. 

Ud over vitamin- og mineralblandinger fremstiller Vilofoss en lang række supplements- og specialprodukter til at anvende i den animalske produktion. Vilofoss sælger også mælkeerstatninger, V-mærkede produkter og veterinærartikler. 

Tilknytning til DLG
Som en betydende del af DLG´s samlede aktiviteter indenfor husdyrernæring, bidrager Vilofoss til at optimere den animalske produktion og dermed til at skabe vækst i landbruget. 
PUAI Feed
No.123 Zhanghuatai Road
Shangshui
+86 03945451076
aipu_ljx@163.com

PUAI er et kinesisk selskab med produktion og salg af foderløsninger rettet mod landbrugsproduktionen i Kina. DLG ejer sammen med IFU (Investeringsfonden For Udviklingslande) 28,3% af selskabet. DLG ejer PUAI, der er en del af Vilofoss, som omfatter DLG-koncernens aktiviteter inden for produktion og salg af vitaminer og mineraler til husdyrproduktionen. Købet af ejerandelen i PUAI Feed er en vigtig del af strategien, og det forventes, at det kinesiske marked via PUAI Feed vil være et vigtig vækstmarked for Vilofoss i de kommende år.

PUAI Feed har seks fabrikker i Kina og er inde i en positiv udvikling med fortsat ekspansion. Fabrikkerne producerer ca. 320.000 tons årligt og er en større spiller på det kinesiske marked for produktion af svinefoder.
 
Tilknytning til DLG

DLG og PUAI Feed etablerede et partnerskab i 2014. Ved hjælp af PUAI Feed er DLG-koncernen aktiv på det kinesiske marked og bidrager med dansk viden, der kan optimere den kinesiske produktion. På indkøbssiden kan en række vigtige kinesiske råvarer og hjælpestoffer være med til at styrke DLG's konkurrenceevne på det europæiske marked.