Kontakt os

Danske griseproducenter er blandt verdens bedste, og det sætter krav til samarbejdspartnerne

I DLG sætter vi en ære i at udvikle, producere og levere foder, som opfylder vores og dine resultat-og kvalitetskrav – det er nødvendigt, hvis vi skal bidrage til, at danske landmænd skal forblive nogle af verdens bedste producenter af grise.
Vi ved, at foder ikke bare er foder, og der kan være mange holdninger til hvad der er det rigtige - men den optimale fodersammensætning handler i høj grad om at have adgang til nogle af Danmarks bedste specialister på området, samt at sikre kvaliteten af de forskellige råvarer.

 

Fremtiden er begyndt – Lad os skabe den sammen
Samarbejde | Kvalitet | Foder

Kontakt din DLG-salgskonsulent


 

Samarbejde

Hos DLG sætter vi os gerne ned sammen med dig, dine ansatte og dine andre samarbejdspartner, og finder den helt rigtige løsning til din bedrift.
Du og dine medarbejdere kender i de fleste tilfælde den enkelte bedrift bedre end jeres egen bukselomme.
Derfor mener vi i DLG og Vilofoss, at det er en rigtig god idé at mødes ”på staldgangen” for at starte snakken, hvor resultatet af foderet kan ses. Her kan man samtidig få belyst, om der er udfordringer, hvordan man løser dem, og hvor der kan optimeres. 

Vi hjælper også gerne med at sætte konkrete mål for, hvordan bedriften skal udvikle sig i en given tidsramme, ved hjælp af forskellige fodringsoptimeringer. 
 

Kvalitet

Som kunde i DLG får du foderblandinger, som løbende gennem processen er kvalitetstestet – både før, under og efter produktionen. Vi ved, hvor vigtigt det er, for dig og dine dyr, at fodersammensætningen er ens fra levering til levering. Derfor overvåger og måler vi alle vores fabrikker, så sammensætningen og kravene til den fysiske kvalitet altid er ens. 

Foder 

DLG udbyder tre forskellige foderløsninger:
Færdigfoder 
Tilskudsfoder 
Vitamin-/ Mineralblandinger

Vi har ernæringsspecialister, som sidder med optimering og udvikling af netop de foderløsninger, som virker bedst i praksis. Udvilkingen af fremtidens foderløsninger, sker på baggrund af en masse videnskabelig viden, praktiske forsøg og analysetal og tilbagemeldinger som vi får fra vores konsulenter og kunder. 

Med DLG som leverandør sikres dine grisen foder fra et omfattende kvalitetsprogram og en stærk faglig ekspertise bag. På fabrikkerne tages der dagligt analyser af forskellige råvare, hvilket sikre stor sporbarhed. DLG anvender den nyeste viden fra både ind- og udland. Derudover testes koncepter og nye råvarer i afprøvningsbesætninger i Danmark og i udlandet.

Danske grise, skal tilbydes de bedste forhold - og den optimale fodersammensætning handler i høj grad om at sikre de rette råvarer og sammensætningen af disse. I DLG arbejder vi løbende på, at foderet hjælper dyrene til at performe bedst muligt, og leverer ´mest for mindst´.

Gennem Kvalitet, Viden og Samarbejde - leverer vi det, dine grise har brug for

 

 

Interesseret i vores foderløsninger?
Kontakt din DLG-salgskonsulent