Kontakt os
Foder / Gris

Grisefoder - lavet på kvalitet, viden og samarbejde

Resultaterne i stalden kommer ikke af sig selv. I DLG har vi mere end 50 års erfaring med at udvikle grisefoder, og som dansk markedsleder, tør vi godt sige, at vi er eksperter inden for vores felt.

Den optimale fodersammensætning handler i høj grad om at sikre de rette råvarer. I DLG arbejder vi løbende på, at foderet får dyrene til at performe bedst muligt, og leverer ´mest for mindst´.

Gennem Kvalitet, Viden og Samarbejde - leverer vi det, dine grise har brug for

Kvalitet

Som kunde i DLG får du foderblandinger, som løbende gennem processen er kvalitetstestet – både før, under og efter produktionen.

Ensartethed

Vi ved, hvor vigtigt det er, for dig og dine dyr, at fodersammensætningen er ens fra levering til levering. Derfor overvåger og måler vi alle vores fabrikker, så sammensætningen og kravene til den fysiske kvalitet altid er ens. 

Åben- og gennemsigtighed. Som kunde hos DLG kan du se på din følgeseddel, nøjagtigt hvad vi har leveret - hver gang. 

Råvarer

Råvarer er biologisk materiale, som påvirkes af mange faktorer. Vores produktion er hele tiden finjusteret på de aktuelle næringsværdier på råvarerne på den enkelte fabrik.
Hos DLG benytter vi højkvalitets råvarer, hvor der er sikkerhed bag leverandører. Vi benytter ikke tilfældige spotpartier, hvor kvalitetsniveauet af grisefoderet kan være i spil.

Vi har også Danmarks største analyse-setup bag råvarer, produktion og færdigvarer inden for grisefoder (jf. SEGES)

Viden

I DLG arbejder en række højtspecialiserede medarbejdere på at udvikle og optimere DLG´s foderblandinger, så de passer til den enkelte besætnings behov og ambitioner - deres opgave er at finde frem til foder med det optimal sammenhæng mellem praksis og faglighed.

Vores vidensbank har rødder i hele Danmark, men involver også andre seriøse samarbejdspartnere i og uden for EU.

Samarbejde

Hos DLG sætter vi os gerne ned sammen med dig og dine andre samarbejdspartner, og finder den helt rigtige løsning til din bedrift.
Læs her, om hvordan Bent Graversen har sat sit dream team 

Nytænkning

Græs til grise

Et nyt projekt fokusere på grønnere foder - Græsprotein på sigt skal erstatte en del af de proteinkilder, der i dag importeres til Danmark. Læs om projektet her

Det får du når du køber grisefoder ved DLG

• Sikkerhed for ensartet blandet foder 

• Varmebehandlede råvarer (undtagen PrimeFeed)

• Mulighed for at vælge mellem piller og de unikke strukturer expandat og Xp2

• Mulighed for at anvende et bredere spektrum af råvarer (og dermed udnytte et bredere marked)

• Ensartede næringsstoffer fra gang til gang, hvorved dine dyr har mulighed for at præstere bedst muligt

 

Xp2® - en ny generation af grisefoder

Xp2 er et expandat-koncept af højeste kvalitet.  Med Xp2® får du alle de gode egenskaber fra pelleteret foder – uden at gå på kompromis med mavesundheden - Læs mere om Xp2 her

Kontakt kundecenter
Tilmeld nyhedsbreve og sms