Kontakt os
Om DLG / Karriere

Vi skaber fremtiden sammen

Hvad er vores DNA?

DLG-koncernen bygger på en stærk kultur, hvor værdierne ’troværdighed’, ’fællesskab’ og ’værdiskabelse’ er omdrejningspunktet på tværs af forretningsområder og landegrænser. Vi vægter engagement og frihed under ansvar højt, og vi hjælper hinanden og finder løsninger i fællesskab og med en åben dialog. Evnen til at opretholde et højt engagement blandt medarbejderne er afgørende for, at vi lykkes forretningsmæssigt.

Det er i høj grad vores kultur, som har bragt os dertil, hvor vi er i dag. Derfor værner vi om den, for den er afgørende for, at vi kan tage det næste vigtige skridt ind i fremtiden. I DLG stræber vi efter, at alle kan udfolde deres fulde potentiale i et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor det er rart og inspirerende at være. 

Hvad kan du forvente af os?

I DLG sætter vi det selvstændige initiativ over anciennitet og titler. Du kan forvente fokus på udvikling - også af dine kompetencer – og der er mange muligheder, både lokalt og internationalt.
For os er det vigtigt, at vores medarbejdere trives både fysisk og psykisk og vi lægger derfor vægt på at skabe balance, så der både er overskud til arbejde, kolleger og ikke mindst fritidsaktiviteter og familie.

Som medarbejder er du bl.a. dækket af en sundhedsforsikring, der giver adgang til en lang række behandlingsmuligheder, hvor du kan få tilskud til eller får betalt behandling. Vi går op i arbejdsmiljø og fysisk sikkerhed og har fokus på at forebygge arbejdsskader- og ulykker.

Vi sikrer gode og attraktive rammer for medarbejdere i alle livsfaser – også hvis der kommer en lille ny i familien. Det betyder, at du, hvad enten du er mor, far, medmor eller medfar, har ret til at holde op til 24 ugers orlov med fuld løn. 

Det og meget mere er, hvad du kan forvente af os som arbejdsgiver. Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, hvor du som medarbejder trives, udvikles og motiveres, når du er på arbejde, og når du kommer hjem. Engagerede medarbejdere er nemlig altafgørende for, at vi kan levere værdi til vores kunder. 

DLG - Creating the future.

Strategi_billede_800  
 
 

 

Kontakt HR

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på rekruttering@dlg.dk.