Kontakt os
Første spadestik i Fredericia
Om DLG / Presse / Nyheder
29. oktober 2018

DLG tager første spadestik til nyt hovedkontor i Fredericia

DLG har netop taget første spadestik på et nyt, flot hoved- og regionskontor. Det skal bygges i Fredericia med en fantastisk placering med smuk udsigt over Lillebælt. Her skal 300 DLG-medarbejdere have deres daglige gang fra midten af 2020.

Se en flot dronefilm om første spadestik her:  

Se en flot film om første spadestik fra DanmarkCTV her: 

DLG og samarbejdspartnerne AP Pension, PLH Arkitekter, NRE Denmark, Rambøll og Fredericia Kommune tog første spadestik til DLG’s nye hovedsæde på 7.500 m2 fredag den 26. oktober. Koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll siger: 

”I DLG har vi altid været forandringsparate og har organiseret os på en effektiv måde i takt med udviklingen i landbruget og behovet for at betjene endnu større og mere professionelle landmænd. Det vil vi naturligvis fortsætte med. Vi samler os derfor i vores nye hoved- og regionkontor i Fredericia, som er det største forandringsprojekt, vi nogensinde har kastet os over i DLG’s lange historie.” 

”Vi glæder os meget til, at vi i 2020 kan indvie vores nye hovedkontor, som er en vigtig del af vores strategi ’DLG Leading the Way’. Vi samler i endnu højere grad koncernen og flytter til en central placering i Danmark, tættere på vores kunder og ejere i landbruget og vores internationale aktiviteter i Tyskland. Beslutningen er et naturligt næste skridt i udviklingen af DLG. Der vil give os en endnu bedre sammenhængskraft og en endnu stærkere forretning,” siger Kristian Hundebøll, DLG.


Adm. direktør i NRE, Bo Olesen, Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll og borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard tager første spadestik til DLG’s nye hovedsæde i Fredericia, der skal stå klar i 2020 til 300 DLG-medarbejdere. Foran DLG-lastbilen er Martin Kragh og hustru, der tidligere ejede den jord, som DLG nu bygger på.

Flytningen berører 200 arbejdspladser i København og 100 arbejdspladser fra dele af DLG’s tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn, DLG’s Kundecenter og datterselskabet Vilofoss. DLG har allerede flyttet 80 medarbejdere til midlertidige lokaler i Fredericia.
DLG første spadestik
Stolt borgmester
Borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard er selvfølgelig stolt over, at DLG flytter til byen.

”DLG er en fantastisk virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere, og vi er enormt stolte over, at de flytter til Fredericia. Vi glæder os rigtig meget til at følge opførelsen af det nye flotte byggeri og til at byde endnu flere DLG-medarbejdere velkommen i de kommende år”.

DLG’s hovedkontor bliver bygget af AP Pension, som også bliver ejere af bygningen. DLG er dermed lejere af bygningen. PLH Arkitekter har tegnet stregerne og er også indretningsarkitekter. NRE Denmark er totalentreprenør og Rambøll er bygherrerådgivere.  

Kristian Hundebøll
Koncernchef