Kontakt os
Marken / Marken / VækstForum 2019
3. december 2018

VækstForum 2019

Se programmet for DLG VækstForum, som finder sted 9. januar 2019 med ny, faglig viden om mark, svin og kvæg.

VækstForum 2019 – sæt kryds i kalenderen den 9. januar 2019

Programmet for DLG VækstForum kan læses her
. Det finder i år sted i Ringsted Sportscenter den 9. januar 2019 med ny faglig viden om mark og husdyrernæring – både svin og kvæg.

Vi glæder os til at gentage succesen og er allerede i fuld gang med forberedelserne.

I bydes velkommen til et helt nyt VækstForum i nye rammer, som bliver afholdt i Ringsted Sportscenter, hvor der er mere plads indendørs og mange flere P-pladser. Vi har valgt, at VækstForum 2019 afholdes på en dag med en længere åbningstid, så dørene åbnes fra kl. 9. til 19.

DLG planlægger et bredt og inspirerende program. Vi kan afsløre at en at vores hovedtalere er Søren Pind.

Som noget nyt vil Kvæg i lighed med Svin også deltage. Kombinationen af husdyr og planteavl har klart været en succes, så det gør vi igen – med et ønske om at øge det faglige udbytte for kunderne. 
Indlæg på Svin/Kvæg afholdes hele dagen. 

Vel mødt – husk at sætte kryds i kalenderen den 9. januar 2019. Klik ind på Facebook, og få VækstForum i kalenderen

Følgende virksomheder deltager på VækstForum:

 

 

Se video fra VækstForum 2017: 

 

DLG VækstForum opstod i 2009 og er siden vokset betragteligt. I 2018 trak de to messedage 800 gæster. DLG VækstForum er et fagligt, socialt arrangement med 30 planteavlsrelevante leverandører og planteavlsfaglige indlæg. For to år siden introducerede vi indlæg med husdyrtemaer, specielt til svineproducenter, der også fik en del opmærksomhed og var et vellykket supplement. I 2019 supplerer vi med hurdyrtema til kvægproducenter.  

I hallen er der altid god stemning, og DLG, leverandører og gæsterne får en uformel snak og hører de mange forskellige faglige indlæg.

Der kræves ikke tilmelding, og der vil midt på dagen blive serveret et let traktement.  Vil du vide mere om DLG VækstForum er du velkommen til at kontakte DLG Øst på tlf.: 3368 4200.