Kontakt os
Høstbetingelser 2020
Om DLG / Presse / Nyheder
1. juli 2020

Sammen får vi høsten i hus: DLG offentliggør høstbetingelser 2020

Høsten står for døren. Derfor offentliggør DLG nu årets høstbetingelser, der blandt andet byder på sænkede tørringstakster og optimering af logistikken på modtagerpladserne.

Høstbetingelserne for 2020 ligger klar og dermed står DLG godt rustet til de kommende måneder, hvor høsten skal i hus. Hovedoverskriften er, at DLG sænker prisen på tørring og optimerer logistikken for kunderne. Niels Søren Rasmussen, COO, i DLG siger:

”Jeg er meget tilfreds med, at vi kan sænke tørringstaksterne for tredje år i træk, og jeg tror, det er er noget, som landmændene bemærker. Samtidig ser jeg frem til, at vi også i år har moderniseret flere af vores nye modtagelsessteder og dermed kan tage nye faciliteter i brug.”

Efterspørgsel på dansk kvalitet

DLG vil i fremtiden have et større fokus på konceptavlsaftaler. Det skyldes det stigende forbrugerkrav til danske råvarer, og dermed også et stigende behov for gode, danske afgrøder i forskellige særlige kvaliteter. Derfor lancerer DLG ´Growers Finest´, hvor landets dygtigste landmænd dyrker og leverer de bedste råvarer til fødevareindustrien.

Desuden fortsætter DLG med at give proteintillægget, som tildeles udbytte med særligt højt proteinindhold.

”Det er vigtigt, at vi leverer på den høje kvalitet, som kunderne efterspørger. Derfor ser jeg frem til, at Grower´s Finest-projektet bliver skudt i gang, for de danske landmænd er nogle af de dygtigste i verden til at dyrke konsumafgrøder,” siger Niels Søren Rasmussen og fortsætter:

”Samtidig er jeg glad for, at vi holder fast i at tildele proteintillæg på foderkorn, som vi var first-mover på. Det er godt for miljøet, fordi det er med til at mindske importen af protein, men det er også godt for landmændene, som får en højere afregningspris.

Få overblik over høsten
Niels Søren Rasmussen slår også et slag for de digitale muligheder, som landmændene kan benytte sig af i årets høst:

"I år er det blevet endnu nemmere at få overblik over høsten på vores digitale platforme. Både på vores Kundeportal og App kan vores kunder få en status på deres indleveringer, få overblik over aftalepriser, se analyser af deres afgrøder, se fragt- og prisaftaler og selvfølgelig tilmelde sig vores populære HøstSMS."

DLG ønsker alle en rigtig god høst.

Se årets høstbetingelser her: https://ipaper.ipapercms.dk/DLG/dlg-hoestbetingelser-2020/