Kontakt os
Vitfoss skifter navn til Vilofoss
Om DLG / Presse / Nyheder
3. september 2018

Vitfoss bliver til Vilofoss

Alle selskaber i DLG-koncernens forretningsområde Vitaminer & Mineraler bliver nu samlet under ét brand: Vilofoss. Ændringerne træder i kraft fra den 1. september 2018 på alle markeder.
DLG-koncernen samler nu alle de sine datterselskaber i forretningsområdet Vitaminer & Mineraler under ét brand på alle markeder: Vilofoss

Velkendte navne som Vitfoss (Danmark), Calcialiment (Frankrig), Deutsche Vilomix (Tyskland) og Fodermix (Sverige) vil derfor fremadrettet alle hedde Vilofoss. Selskabet er med en omsætning på 390 mio. euro blandt de største aktører på det europæiske marked for vitaminer og mineraler til husdyrproduktion, og er blandt de bedst indtjenende forretningsområder i DLG-koncernen.

”Vi skifter navn for at signalere til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, at Vilofoss er en markedsledende virksomhed på det europæiske marked for vitaminer og mineraler. Uanset om vi er i Danmark, Tyskland, Frankrig eller Sverige, så er vi én, fælles og stærk virksomhed i Vilofoss,” siger koncerndirektør i Vilofoss Jacob Holm.

Et stærkt Vilofoss til gavn for kunderne

Forretningsområdet Vitaminer & Mineraler afgørende for at nå indtjeningsmålene i DLG-koncernens ’Strategi 2021’, og navneskiftet til Vilofoss er også et udtryk for en strategisk styrkelse og optimering af forretningsområdet – til gavn for kunderne.

”Selvom datterselskaberne nu får fælles navn på tværs af landegrænser, vil Vilofoss stadig tilbyde markedets stærkeste produkter i kombination med lokal ekspertise og indsigt i kundernes behov. Den styrkede sammenhængskraft og videndeling på tværs af organisationen vil være en klar fordel for kunderne,” siger Jacob Holm. 

”Vi har allerede i dag flere ’Leading Products’, fx Stalosan, X-Zelit og Peckstone, som vi kan markedsføre i fællesskab og rulle ud på flere markeder, end vi gør i dag. Det er godt for kunder på alle markeder,” siger Jacob Holm. 

Navneskiftet er blevet grundigt forberedt og træder i kraft fra den 1. september 2018 på alle markeder.  

Jacob Holm
Koncerndirektør, Premix & Nutrition