Kontakt os
Om DLG / Investor / Strategi

Creating the Future 2030

Som et førende selskab og den foretrukne partner kommercialiserer vi bæredygtige løsninger inden for FOOD, ENERGY & HOUSING.

Med strategien ’Creating the Future 2030’ vil vi vækste vores forretning på en ansvarlig måde.  

Vi vil udbygge vores markedsledende position og udvikle den eksisterende forretning for at kunne investere i fremtidens grønne løsninger og fastholde vores robuste økonomiske udgangspunkt.  

For os er markedslederskab også et spørgsmål om at gå forrest på vigtige dagsordener som bæredygtighed, mangfoldighed og inklusion ved at have et stærkt sæt af værdier, der er i centrum for vores arbejde inden for koncernens tre forretningsområder; Food, Energy og Housing.  

Food 
Indenfor forretningsområdet Food udvikler og leverer vi løsninger til landmænd og fødevareindustrien for at skabe en bæredygtig fremtid for landbruget.  

Energy 
Indenfor forretningsområdet Energy leverer vi nutidens og fremtidens energiløsninger til både virksomheder og private kunder. 

Housing  
Indenfor forretningsområdet Housing leverer vi service og materialer af høj kvalitet til opførelsen af fremtidens bygninger og infrastruktur. 

Hvad betyder ’Creating The Future 2030’ for DLG? Læs strategien her.

Kom tæt på strategien med denne podcast, hvor CEO i DLG, Kristian Hundebøll, fortæller mere om Creating the Future 2030. Lyt med her eller der, hvor du finder dine podcasts.

You can also read the strategy in: 
English
Deutsch
Svenska
Français

Årsrapport 2023 DK