Kontakt os
SFR-svinefoder til slagtesvin - bedre og billigere
Om DLG / Presse / Nyheder
27. januar 2017

Svineproducent: Bedre økonomi med SFR

Svineproducent Anders Høegh har siden høst 2016 fodret sine slagtesvin med det væsentligt billigere SFR-foder fra DLG. Foderet har et højere fiberindhold, hvilket mætter grisene, og det har været en rigtig god oplevelse.

Svineproducent Anders Høegh er rigtig glad for at bruge SFR-svinefoder til sine slagtesvin: ”Der er rigtig god tilvækst i staldene og generelt stor trivsel blandt slagtesvinene. De virker mætte, så der er aldrig kamp om foderet og derfor er der ingen, som falder fra. Det er i det hele taget nogle runde grise, der kommer ud af stalden, siden jeg begyndte på SFR."

Stor faglig viden bag SFR-svinefoder til slagtesvin

Også pengepungen har været en smule rundere, bekræfter Anders Høegh:

”Foderet er jo mærkbart billigere, og derfor valgte jeg at prøve SFR-foderet, da jeg blev introduceret for det på et DLG-møde. Det er tydeligt, at der ligger stor faglig viden bag svinefoderet, og det har nedbragt mine foderomkostninger.”   

  

Schothorst Feed Research (SFR)

Schothorst Feed Research (SFR) er en uafhængig og privat hollandsk forskningsinstitution inden for husdyrernæring, som DLG har et tæt samarbejde med. SFR's mål er at udvikle og implementere foderløsninger, der giver høj produktivitet og er økonomisk profitable for svineproducenter. Fodringsforsøgene laves på højproduktive dyr og med fabriksfremstillet foder, hvilket er 100% sammenligneligt med danske forhold. Anbefalinger og tabelværdier opdateres årligt, så den nyeste viden bliver brugt. Råvarer vurderes anderledes end i det danske system, og derfor er blandinger ikke direkte sammenlignelige.
Kontakt kundecenter

SFR-konceptet er attraktivt for din økonomi

Nyhedsbreve om svin