Kontakt os
Landbrug / Truckcleaner - for alle

Ren vognpark – hurtigt, nemt og effektivt

Hold din vognpark ren med vores effektive vaskemidler, Truckcleaner Super og Brilliant Wash, der kan anvendes til hele din vognpark

Når vognparken skal vaskes, er dit valg af vaskemiddel bestemt ikke ligegyldigt. Truckcleaner Super og Brilliant Wash sikrer en langtidsvirkende og flot ren vognpark – hurtigt, nemt og effektivt. 

Preben Hansen, medejer af Demstrup Autotransport, guider dig igennem, hvordan han bruger produkterne på hans lastbiler. 
  

  

 

Truckcleaner

Truckcleaner Super

Et effektivt vaskemiddel til alle salgs køretøjer og maskiner. Truckcleaner Super er velegnet til fjernelse af olie, fedt, trafikfilm, bremsestøv, sukkerstoffer på maskiner samt i mere koncentreret udgave også til vask af motorer.

Truckcleaner Super er miljøgodkendt af Keminøglen.
Truckcleaner Super kan anvendes manuelt eller i højtryksrenser, og kan med fordel anvendes med skumudstyr i koldt eller varmt vand.

 

Brilliant Wash Brilliant Wash produktbillede

Brilliant Wash er en meget koncentreret selvblankerende højkvalitetsshampo med voks, der effektivt fjerner smuds, insekter, olie og trafikfilm. Brilliant wash bevarer en flot blank overflade og gør næste vask meget nemmere. 

Anvendes ved hver 4. – 5. vask – efter Truckcleaner Super. 

 

Hvis du ønsker et større parti, kan det ofte betale sig at tegne en kontrakt med os. Kontakt din DLG- salgskonsulent eller ring til DLG Kundecenter på 3368 6000.
Kontakt kundecenter
Tilmeld nyhedsbreve og sms

Køb på kundeportalen
Truckcleaner