Kontakt os
DLG indvier nye faciliteter i Vrå
Om DLG / Presse / Nyheder
29. juli 2022

50 mio. kroners byggeprojekt står nu færdigt: DLG indvier nye faciliteter i Vrå

Høsten har gjort sit indtog i Danmark, og derfor er det også i rette tid, at de nye faciliteter på DLG’s lokation i Vrå står klar til at modtage landmændenes udbytte. Projektet er en del af en større strategisk investering på det danske hjemmemarked, og fredag den 5. august inviterer DLG til indvielse af hele byggeriet. 

DLG’s kunder og ejere i Nordjylland får nu glæde af en større kapacitet på lokationen i Vrå. Fabrikken, hvor der produceres grisefoder, er blevet moderniseret med nye siloer, en ny kornhal, et nyt påslag og forbedrede interne transportveje. Udvidelsen øger DLG’s kornkapacitet i Vendsyssel og reducerer samtidig transporten af korn til fabrikken. I alt har fabrikken i Vrå nu opnået en kapacitet på 28.000 tons mod 12.000 inden udvidelsen.

”Selvom en stor del af DLG’s forretning foregår i udlandet, så er det i Danmark, vi har vores rødder og ejere. Derfor er hjemmemarkedet også vigtigt for os – det er en prioritering at udvikle og investere i vores danske grovvareforretning. Moderniseringen af fabrikken i Vrå øger lønsomheden og bæredygtigheden i produktionen, hvilket medvirker til, at vi fortsat skaber værdi for vores danske kunder og ejere,” fortæller Bøje Kjær, vicekoncerndirektør for DLG Supply, som også vil være til stede ved indvielsen.

Arrangementet den 5. august begynder kl. 12, hvor besøgende har mulighed for at få sig en fadøl og en pølse fra pølsevognen. Efterfølgende bliver der holdt taler, og folketingsmedlem Per Larsen fra Det Konservative Folkeparti klipper snoren til de nye faciliteter. Der er selvfølgelig også mulighed for at få en rundvisning, hvor interesserede kan se det færdige byggeri helt tæt på. 

Program:
12:00 DLG er vært ved pølser og fadøl 
13:00 Tale fra lokationsansvarlig for DLG Vrå, samt direktion
13:30 Per Larsen (C) klipper snoren til de nye faciliteter 
 - Herefter rundvisninger i grupper 
15:00 Tak for i dag

Indenfor de seneste år er der samlet set investeret mere end 500 mio. kr. i projekter, der blandt andet tæller et nyt logistikcenter i Taulov, en kornterminal på havnen i Masnedø ved Vordingborg, flytningen af hovedkontoret fra København til Fredericia og moderniseringen af de to fabrikker i Skave og Vrå i Vest- og Nordjylland.