Kontakt os
Om DLG / Presse / Nyheder
22. maj 2015

Bronze til DLG Kundeportal

DLG Kundeportal har netop vundet en flot bronzeplacering i E-handelsprisen 2015 i kategorien 'Bedste B2B-virksomhed'.

Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH), der uddeler E-handelsprisen, og som kårer de bedste onlineforretninger i Danmark havde i 2015 udpeget et meget stærkt deltagerfelt.

"Vi ville naturligvis gerne have taget guldet, men er tilfredse med, at vores første skridt med DLG Kundeportal har givet os en bronzeplads," siger Claus Thor Nielsen, E-Handelschef i DLG og fortsætter:

"Vi arbejder hele tiden på at videreudvikle DLG Kundeportal og er meget fortrøstningsfulde, da vi er på rette vej i forhold til at gøre vores løsning så nem, hurtig og sikker som muligt for vores landmandskunder. Der vil i den kommende tid komme endnu flere fordele for kunderne med de udviklingstiltag, vi har i støbeskeen".

Juryen i FDIH har lagt vægt på, at det er lykkedes DLG at komme langt på kort tid. Samtidig er DLG lykkedes med at etablere en enkel og let mulighed for at bestille varer i en branche præget af høj kompleksitet.

Mere nyt i 2015

Ud over kundernes egne kontrakter og fakturaer giver DLG Kundeportal også adgang til over 4.000 katalogvarer. Claus Thor Nielsen siger:

"Vores landmandskunder kan allerede bestille alt fra foder til gummistøvler, og i 2015 lancerer vi også et afgrøde-overblik, hvor planteavlerne let kan se alle sine afgrøde-kontrakter, prissætning, for-analyser, vejesedler mv. Desuden arbejder vores team på at få endnu flere af vores varer gjort tilgængelige på portalen, især inden for foder, råvarer og planteværn."

Om DLG Kundeportal

DLG Kundeportal kan landmanden bestille varer direkte fra pc eller en app på mobilen. DLG's kunder kan døgnet rundt bestille alt fra færdigfoder og premix til diesel, træpiller, bindegarn, vaskepulver, kaffe og meget mere. Og løbende kommer der mere til. Det gælder f.eks. Risk Management-produkter i 2015.

DLG Kundeportal: Syv gode grunde

• Det hele er samlet ét sted
• Bestil online fra kontrakter
• Bestil, når det passer dig
• Udpeg leveringssteder og -forhold
• Billig fragt
• Hurtig levering
• Samlet overblik over ordrer og fakturaer

DLG-koncernen er et af Europas største landbrugsselskaber og har i dag ca. 30.000 danske landmænd som ejere. Koncernens aktiviteter omfatter ud over grovvarer også grøntsager til catering og detailhandel, energi, byggemarkeder, telekommunikation, salg af potteplanter m.m.

DLG havde i 2014 en omsætning på 59,2 mia. kr. DLG-koncernen har 7.500 medarbejdere - heraf ca. 2.500 i Danmark.

Besøg vores Kundeportal
Opret en profil på DLG Kundeportal og få samlet alt ét sted. Du kan bl.a. tilgå dine kontrakter, se dine dokumenter, søge i din ordrehistorik, tilpasse dine Track and Trace beskeder, følge med i prisudviklingen på afgrøder. 

Du kan også nemt bestille kontrakt- og shopvarer med få klik - døgnet rundt.

Brug rollestyring til at give udvalgte adgang til din kundeportal, fx medarbejder, driftsleder, revisor eller rådgiver. Rollen giver kun adgang til det nødvendige indhold.

Opret dig her