Kontakt os
Velkommen til vores nye hjemmeside
Om DLG / Presse / Nyheder
17. februar 2016

Velkommen til DLG’s nye hjemmeside

DLG lancerer nu ny hjemmeside, der skal understøtte koncernens mål om at sætte retning blandt Europas førende landbrugsselskaber. Hjemmesiden har den professionelle landmand i centrum og skal være med til at give overblik og skabe værdi hos kunder og ejere.
”Det er med stolthed, vi nu lancerer vores nye hjemmeside, der i særdeleshed er skabt med kunderne for øje. Vi har fokuseret på, at det skal være brugervenligt at finde det, man søger, men vi hæver barren og vil samtidig servere budskaberne i en flot indpakning og med spændende features. Dertil kommer, at vores hjemmeside og Kundeportal er tæt forbundet, så der bliver en langt bedre sammenhæng, og det er nemmere at klikke over og se produkter på vores Kundeportal,” siger koncerndirektør Maria Kofod Larsen, DLG Organisation & Strategi.

Eftersom den nye hjemmeside er på samme platform, Sitecore, som Kundeportalen, støtter den op om den digitale udvikling og sikrer en stærk tilknytning til Kundeportalen. Søgemaskinen viser f.eks. også produkter fra Kundeportalen. 

Mere synlighed

Hjemmesiden har også til formål at sikre, at DLG bliver mere synlig, og at det er let at komme i kontakt med de relevante medarbejdere. 

”Det er nu en koncernhjemmeside, og den er strømlinet, men den er naturligvis udviklet, så ikke kun landmænd, men også andre interessenter er en del af målgruppen. Den matcher koncernens overordnede branding- og kommunikationsstrategi, og vi sigter efter, at vores samlede kommunikation kan øge kendskabet til DLG, der er blandt de 10 største virksomheder i Danmark – målt på omsætning,” siger Maria Kofod Larsen.

Netop af hensyn til brugervenligheden og målet om at øge kendskabet til DLG er der arbejdet målrettet med en mere enkel navigation, søgemaskineoptimering, udtryk og dialog. Og den indsats fortsætter fremover i takt med, at vi udvikler og udbygger hjemmesiden.