Kontakt os
Ny detaildirektør i DLG Øst
Om DLG / Presse / Nyheder
2. oktober 2018

Henrik Kløve er nu detaildirektør i DLG Øst

Henrik Kløve har overtaget posten som detaildirektør fra Knud Rasmussen, der går på pension.

Henrik Kløve, 47, er ny detaildirektør i DLG Øst – en af DLG’s seks danske detailregioner. Han overtager posten som detaildirektør fra Knud Rasmussen, 65, der er gået på pension pr. 1. oktober 2018.

”Vi er rigtig glade for at vi har fundet en stærk intern afløser for Knud Rasmussen. Henrik Kløve begyndte i DLG Øst allerede d. 1. marts, så han har haft tid til at sætte sig grundigt ind i forretningen. Med Henrik Kløve får vi en særdeles kompetent leder, der kan fortsætte de seneste års positive udvikling i DLG Øst,” siger Niels Søren Rasmussen, COO i DLG. 

Henrik Kløve er uddannet agrarøkonom. Han kom til DLG i 1995, hvor han blev produktchef i DLG Detail Sønderjylland. Senere kom han til DLG’s kornafdeling som kornhandler. I de seneste år har han været chef for DLG Kvæg og DLG Økologi, inden han i marts 2018 blev underdirektør i DLG Øst.

Knud Rasmussen har arbejdet 35 år i DLG og gjort DLG Øst i stand til at fastholde og udvikle sin stærke markedsposition.

”Jeg vil gerne takke Knud Rasmussen for det kæmpe arbejde, han altid har leveret for DLG, og hans resultater taler for sig selv. Samtidig er vi glade for, at Knud efter pensionering fortsat vil stå til rådighed for DLG for at løse diverse ad hoc-opgaver,” siger Niels Søren Rasmussen. 

Henrik Kløve
Henrik Kløve
Detaildirektør