Kontakt os
DLG vinder guld ved E-handelsprisen 2019
Om DLG / Presse / Nyheder
24. maj 2019

DLG vinder guld ved E-handelsprisen 2019 – bedste B2B-virksomhed

Danmarks bedste netbutikker blev fejret torsdag aften, hvor de eftertragtede E-handelspriser blev uddelt af Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH). Sidste år fik DLG's Kundeportal en flot sølvmedalje i E-handelsprisen, men i år gik DLG hele vejen og vandt guld i kategorien 'Bedste B2B-virksomhed'.

Danmarks skarpeste netbutikker og leverandører har kæmpet om de eftertragtede E-handelspriser siden 2000, hvor de første statuetter blev uddelt af Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH). DLG's hold blev hyldet af de 800 deltagere, og fik flotte ord med på vejen af juryen: 

"DLG.dk har med et lille, men uhyre effektivt team gennemført en stor organisatorisk transformation med fokus på den digitale udvikling. Resultaterne er bl.a. intelligent brug af data, som skaber personaliserede oplevelser og hjælper kunderne med at forbedre deres beslutningsproces. Deres ERP-integration er god, væksten er flot og den internationale ekspansion er godt i gang. DLG.dk går ifølge juryen forrest i branchen med innovation, transparente priser og tilpasning til devices, som tager hensyn til kundernes særlige behov."

 

DLG’s digitale løsninger hyldes igen
DLG Kundeportal og app blev også hædret med guld og sølv i 2018. I 2018 fik DLG en flot sølvmedalje ved E-handelsprisen i kategorien B2B E-handelsvirksomhed. Derudover vandt DLG i april 2018 guld ved Danish Digital Awards for branchens bedste mobil app i kategorien ’Mobile App’.


 

Opret en profil på DLG Kundeportal og hent DLG App både til smarphone og tablet