Kontakt os
Nyt smågrisefoder giver god tilvækst og lavere dødelighed
Om DLG / Presse / Nyheder
17. januar 2018

Nyt smågrisefoder giver god tilvækst og lavere dødelighed

Carsten Rasmussen fra Nakskov havde tidligere udfordringer med, at hans smågrise voksede uens med en for lav tilvækst. Nu har han skiftet til DLG’s nye smågrisefoder, som indeholder en unik vitaminpakke. Den daglige tilvækst er steget, grisene er mere ens – og så er dødeligheden faldet.

DLG lancerede i september 2017 et nyt smågrisesortiment, StartGris og VækstGris, med et unikt super-vitaminkoncept, der tager udgangspunkt i verdens største vitaminforsøg. Med StartGris og VækstGris har Carsten Rasmussen oplevet betydelige forbedringer hos hans smågrise.

”Vi har kørt med DLG’s nye smågrisesortiment siden september 2017, og vi ser betydelige forbedringer. Nu vokser grisene langt mere ensartet, og den daglige tilvækst er steget markant. Desuden har grisene lettere ved at vænne sig til foderet, samtidig med at de spiser den doserede fodermængde hurtigere. Så foderet er meget mere velsmagende. Så alt i alt er det selvfølgelig meget tilfredsstillende,” fortæller Carsten Rasmussen.

En mere effektiv drift med Start- og VækstGris
Carsten Rasmussen har tidligere oplevet, at det tog længere tid før grisene opnåede en optimal vægt, hvilket på flere områder var ressourcekrævende. Han er glad for, at han med Start- og VækstGris oplever en mere effektiv og profitabel produktion.

”Udover at grisene vokser hurtigere og mere stabilt, så er dødeligheden også faldet. Tidligere var det meget ressourcekrævende, når flere grise faldt under gennemsnitsvægten og krævede en ekstra hånd. Jeg havde en god dialog med DLG, og vi har fået løst udfordringerne med det nye smågrisefoder på rigtig god vis,” fortæller Carsten Rasmussen. 

➼ Læs om DLG's nye smågrisesortiment - StartGris og VækstGris

 
➼ Læs mere om PrimeFeed smågrisefoder
Kontakt kundecenter